İzmir ve fakülte yıllarından. - KONSOLİDE DENEMELER

İzmir ve fakülte yıllarından.



BU OKULDA TAM 7 YILIM GEÇTİ..NE GÜNLERDİ.SİSİ PASTAHANESİ-ÖMER AĞA KAFETERYASI.HEY GİDİ GÜNLER.NE YAZIK Kİ HİÇBİR ŞEY SONSUZA KADAR SÜRMÜYOR.

FAKÜLTE ARKADAŞIMIZ NURAY OZAN TARAFINDAN YAPILAN BU VİDEO İÇİN - TÜM ARKADAŞLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.  BU VİDEO ÇALIŞMASINI İLGİNÇ KILAN ŞEY İSE-SEVGİLİ NURAY OZAN'IN VİDEODA GÖRÜNTÜLENEN GEZİLERE KATILMAMIŞ OLMASI.HER ZAMAN SAĞLIKLI - MUTLU VE HUZURLU YAŞA NURAY.


Alsancak





Egemenliğe sahip olmanız yetmez. Her türlü yetki ve güce sahip olmanız da yetmez. Geleceği sırtlayacak, belirleyecek uzun vadeli gerçekçi ve akılcı oyunlar kurmuyorsanız,kuramıyorsanız. Kurmak zorundasınız. Değişimi yaratan ve yöneten olmalısınız. Birincil kültür olmanın ve varlığınızın devamının kuralları bunlardır. Yoksa. Baştan kaybettiniz demektir. Tabiki bunlar sermayenin ideolojisine ve sermayenin kimlerde olduğuna bağlıdır. Bu toprakların son üçyüz yıllık tüm sorunlarının ve başına gelenlerin nedeni budur. Unutulmaması gereken işe şudur. KISACA SERMAYE ÖNEMLİDİR. DAHADA ÖNEMLİSİ KİMLERDE OLDUĞUDUR.

Faik ÇALTILI. Finans ve yönetim danışmanı.

  • 1Blogger Yorum.
  • Facebook Yorum.
  • Disqus Yorum.


1 Yorum.

  1. Sisi pastahanesinde dondurma yemiştim.Çok kötüydü.Ama ortam güzeldi.

    YanıtlaSil

comments powered by Disqus
Copyright © KONSOLİDE DENEMELER. Designed by OddThemes